Our Benefits

corredo 2020

welcome

Morbi ac est mauris. Aliquam eu urna placerat, mattis ipsum nec, tempus eros. In hac habitasse platea dictumst. Aliquam sed pulvinar ante. Vestibulum sem ipsum, bibendum at lectus eget, ultrices sagittis sem. Etiam eu porta turpis. Vestibulum ullamcorper vestibulum augue semper condimentum.

Sed quam felis, auctor posuere venenatis at, tempus sit amet purus. Praesent ac urna et tellus ultricies efficitur eu ac diam. Vestibulum sit amet leo et leo tincidunt tincidunt in sed dui. Vivamus imperdiet est vitae magna interdum, tempor tortor sagittis. Maecenas luctus mi et dolor sagittis lacinia. Donec vitae rutrum lacus. Ut eu finibus tellus.

James Young,
Organiser

experience the race

entry fees

entry fee
options

Vivamus placerat lacus nisl, a fringilla nisl laoreet sodales. Nulla facilisi. Integer finibus auctor tellus pulvinar sodales. Fusce sit amet volutpat mauris. Quisque fermentum imperdiet ligula, nec tristique orci viverra at. Fusce sit amet volutpat mauris. Ut posuere ut lorem non luctus.Duis id libero sit amet nunc facilisis ultricies. Nulla facilisi. Duis id libero sit amet nunc facilisis ultricies. Etiam ultrices nisi consequat sem, eu elementum nisl.

$75

Full Pack Registration

  • Storage camera
  • Changing room
  • Medal
  • Event t-shirt
  • Insurance
enter now
$55

Full Pack Registration

  • Storage camera
  • Changing room
  • Medal
  • -
  • -
enter now

We are looking for
volunteers!

0,568
participants
0
volunteers
0
details

participants’
reviews

A Tesco egy csodálatos helyszínt és izgalmas lehetőséget nyújtott ezzel a gálával a hazai triatlonos társadalomnak. Hasonló gálára eddig még nem került sor, hiszen a legjobb hazai amatőrök is lehetőséget kaptak, hogy megünnepelhessék, lezárhassák a 2023-as szezont. Rajtuk és természetesen a legjobb korosztályos ifjú versenyzőkön kívül a tesco dolgozók gyerekei is kipróbálhatják ezt a csodálatos sportot. Remélem a mozgás öröme a mosoly és a sikerélmény fogja áthatni az egész rendezvényt.

Kis Gyula

KisTRI team alapító, vezetőedző

Megtisztelő és izgalmas kihívás, hogy részt vehetek a Duatlon Gálán szenior vesrenyzőként. Ezért is imádom ezt a sportágat, mert kortalan. Ironman teljesítése után 4 héttel számomra ez egy ünnepnap lesz, de egyben egy komoly konfortzónán kívüli versenyzés is, hisz nem vagyok robbanékony és a szupersprint a hosszútáv másik végpontja.

Szeibert Anikó

Tesco-s dolgozóként és triatlonostaként hatalmas büszkeség, hogy egy ilyen színvonalas eseménynek adhatunk otthont! A kollégáknak és a vásárlóinknak is különleges élmény, hogy a versenypálya részben az áruház területén halad keresztül! Szívmelengetô számomra, hogy a duatlon futamokat kiterjesztettük a Tescó-s dolgozók gyermekei számára is, ezzel is népszerûsítve ezt a csodálatos sportot, és melyben megtapasztalhatják, hogy milyen egy igazi versenyhangulatban futni, kerèkpározni.

Barta Lajos

Budapest régióvezetô

race rules